Mechanisch parkeren voor personen met beperkte mobiliteit

 

Het model MultiBase 2072 is toepasbaar voor mechanisch parkeren voor personen met beperkte mobiliteit. Deze aanpassingen baseren op de voorschriften van de duitse GaVo (Garagenvorschrift – Garagevoorschrift) en de DIN 18025 (Planungsgrundlagen barrierefreies Wohnen – Planningsprincipes voor een wonen zonder barrieren).

Tijdens het plannen van mechanische parkeerplaatsen voor personen van beperkte mobiliteit dient met de navolgende punten te worden rekening gehoudt :

  • Alleen het bovenste plateau supérieur met een vrije gebruikbare breedte van 350 cm mag als parkeerplaats worden uitgewezen voor personen met beperkte mobiliteit
  • Het plateau dient horizontaal berijdbaar te zijn (met een maximale neiging van 1°)
  • De plateau-dekprofielen AluLongLife van KLAUS multiparking zijn te voorzien omwille hun betere beloopbaarheid / berijbaarheid (voor rolstoelen) komend door hun oppervlakte met fijne strepen
  • De speciale bedieningsplaats met sleutelblokkering stelt zeker, dat de sleutel eerst mag worden afgetrokken als de brug opnieuw volledig gedaalt is. Op die manier is zekergesteld, dat de parkeerplaats « beperkte mobiliteit » op elk moment – zonder het apparaat teneerst te bewegen – beschikbaar is (soort Reset-positie).

PRODUCTVARIANTEN