gb-flag de-flag

 
 

Na-verkoops dienst

Na het verkoop verliezen wij uw KLAUS
multiparking parkeersysteem niet uit de ogen!

serviceBanner

Service

Onderhoud & Reiniging

Uw KLAUS multiparking parkeersysteem wordt iedere dag op zware beproeving gezet. Zoals iedere technische gereedschap lijdt ook een parkeersysteem onder slijtage. Daarom dient het regelmatig te worden nagezien ! Wij raden aan een onderhoudscontract met regelmatige intervallen af te sluiten om zo een lang levensduur voor uw parkeersysteem zeker te stellen. Contacteer ons ! Wij bieden diverse formules onderhoudscontracten voor de hele gamma aan.

Bovendien zijn externe invloeden zoals water, vuil, stratenzout de vijanden van uw parkeersysteem. Het dient dus regelmatig te worden gereinigt en tegen roestvorming te worden beschermd.

Indien u dit niet zelfs wilt doen, contacteer ons ! Ook hier bieden wij verschillende reinigingscontracten aan.

Reparatieservice

Guetesiegel_Original_rgb.pngWij beschikken over goed geschoolde techniekers die u komen helpen voor het geval dat uw parkeersysteem problemen maakt. Als een van de meest belangrijke herstellers van parkeersystemen wereldwijd houdt KLAUS multiparking permanent een omvangrijke stock wisselstukken bereid – en dit zelfs voor de oudste parkeersystemen !

Retrofit

Na jarenlange trouwe diensten kan het mogelijk zijn, dat uw parkeersysteem een lifting benodigd. Geef uw parkeersysteem een verjongingskuur en mag het zo fit voor een tweede leven ! Vraag naar het langskomen van onze expert om uw een vrijblijvende retrofit-offerte op forfaitaire basis op te stellen.

Indien zich uw parkeersysteem zo presenteerd :

service4

 

 

 

 

 

 

 

ziet het na onze interventie er zo uit :

service6