gb-flag de-flag

 
 

Park and Smile

Originele en nuttige toebehoren voor
uw KLAUS multiparking parkeersysteem

accessoiresBanner

Toebehoren

Wij stellen u hier een korte overzicht van originele toebehoren voor uw Multiparker voor. Van producten die het comfort en de langlevigheid verhogen tot intelligente oplossingen om de gebruiksmogelijkheden van uw parkeersysteem nog uit te breiden. Alles dit natuurlijk in de legendarische kwaliteit van KLAUS multiparking.

StandardGrip

Standaard plateau dekprofielen (gegalvaniseerd vlg. DIN EN ISO 1461 met een laagdikte van 45 μm, d.w.h. weken in een bad met gesmolten zink) zonder meerprijs.

EasyWalk

De plateau dekprofielen EasyWalk: mooi en zo praktisch! Deze vloer bestaat uit stalen profielen (gegalvaniseerd vlg. DIN EN ISO 1461 met een laagdikte van 45 μm, d.w.h. weken in een bad met gesmolten zink) die zich zo onder elkaar laten verbinden dat een gesloten oppervlakte ontstaat, zonder de dwarse groeven van het StandardGrip. Dit profiel is ideaal voor alle die nog hogere loop- en rijcomfort willen. Deze vloertype is ook een gunstige alternatieve voor de premium vloertype AluLongLife

AluLongLife

alulonglife_rgb_D.png
De optionële afdekking uit geanodiseerde aluminiumprofielen AluLongLife werd speciaal voor zijn toepassing ontwikkeld : met auto’s daarover rijden ! Niet nodig te herhalen aan welk martyrium wij dit product uitzetten. En het valt echt buiten concurrentie omdat het zich door excellente kwaliteitsmerkmalen kentekend : roestvrij, duurzaam, waardebehoudend, onderhoudsvriendelijk, licht en toch robust, weerstaat perfect tegen aggressieve externe invloeden, onvergelijklijke loop- en rijcomfort dankzij de oppervlakte met fijne dwarsstrepen, veroorzaakt zeer wienig geluid tijdens het op- / afrijden.

AluLongLife_Infosheet

E-Parking

E-mobiliteit neemt meer en meer toe. Ook KLAUS multiparking vervolgt intensief deze ontwikkeling. Daarom kunnen onze Multiparkers met een laadcolom worden uitgerust. Een geïntegeerde elektrische stopcontact zorgt voor het opladen van uw elektrisch voertuig. Zo kan uw parkeertijd intelligent gebruikt worden. Een oplossing die zeker een afweging waard is, vooral in stedelijke milieus.

BikeSafe

Intelligent toebehoor voor het veilig onderbrengen van u fiets naast uw auto. Eenvoudige installatie van de BikeSafefietsdrager door uw zelf.

BikeSafe info sheet

Gecodeerde toegangssleutel

Gecodeerde toegangssleutel voor parkeerautomaten P1230

Gecodeerde transponder

Gecodeerde transponder voor parkeerautomaten TrendVario